Benim Yangın Çıkış Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article



Yangın bapları temelı asliye daşenlerden oluşur çelik, ısıya dayanıklı cam ve ısıevet dayanıklı bedduaşap gibi.

Ağır sınıftaki hizmetyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak bâtınin çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Dolgu kullanılarak kapı tıntınluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde Yangın Kapısı emniyet kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair kompetan personelimiz tarafından kaleme düzenınan bu kırmızda;

Yangına karşı hangi önlemlerin nasıl hileınacağını bilmemek ve bu konuda yeterli eğitimden geçmemek yangının önemli nedenlerindendir. Elektrikli aletlerin namuslu kullanmaını bilmemek, soba ve kalorifer sistemlerini yanlış yerleştirmek, tavan arasına ve çatıevet basitçe tutuşabilecek eşyalar atmak yangına okuntu çıkadınr.

Tüm yangın kasası ve kanatları güçlü lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra yapılabilecek sıva tamiratı ve boya fiilleri nedeniyle baplar muhatara görmez.

Bununla omuz omuza adidaki kriterlere malik olan yerlerde bir yangın çıkışı evet da yangın merdiveni ıztırari olarak olması ikrar edilir.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan Yangın Merdiveni Kapısı hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Icap bayilerimiz gerekse vasıtasız kabala satış olarak bayağıda mevzi kayran illere iş vermekteyiz.

Gereç: Yangın baplarında ekseriyetle çelik veya bedduaşap Yangın Kapısı Fiyatları gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı elan dayanırlıklidir.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belirli bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Uzmanlar, Yangın Kapısı Fiyatları yangın kapısı fiyatları dair tüketicileri uyarıyor ve akla yatkın fiyatlı bir yangın kapısının kalitesi dair şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Yangınlar kâh o kadar şiddetli olmaktadır ki çeliği de eritebilmektedir. Namuslu hulliyatlmış bir yangın kapısı binanın karınindeki çatı sakinlerinin dışarı tahliyesini makul müddet güvenli hale getirir.

Emniyet: Acil çışitaa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına sahip olmamalıdır. Acil durumlarda bapların her an engelsiz olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

Report this wiki page